Bir İnceleme amerikada sirket kurmak

Wiki Article

Bu husus üzerine bilgim yasak ne yazikki. Bir acente üzerinden iş alip geçiş strüktürlıyor ama öncesinde bir eposta ile herhangi bir acenteye sorabilirsiniz

LLC şirketi kurarken dikkat etmeniz müstelzim diğer mevzuda şirket anlaşmasıdır. Bu vesika olmadan şirketi serlatmanız akıllıca olmayacaktır.

Önemli: LLC yerleşmişş tasdikını almadan EIN saksıvurusu yapmayın .EIN çıbanvurusu yaparken adres olarak Türkiye’deki adresinizi gösterebilirsiniz. Türkiye adresinizle EIN numarası alabilirsiniz. Ancak vezneci durum çıbanvurusu yaparken EIN formunda yer vadi adresin farklı olmasından dolayı iş evetşarsınız.

Vatandaş olmayanların Kul şirketlerinin hissedarı veya yöneticisi olmanıza destur verilir, fakat yükümlü olgunlaşmak ve ülkede herhangi bir yer yapmak karınin ekseriyetle vizeye ihtiyacınız vardır

Amerika’da şirket kurmak istiyorsanız mutlaka bir acente ile çdüzenışmak zorundasınız. Wyoming eyaletinde bu alışverişlemleri yaratıcı 100’lerce büro ve avukatlık şirketleri var.

Güncelliğini yitiren makalemiz süflidadır hala okuyabilirsiniz fakat dikkate almamanızı yalvarış ederiz

Cevap : ilk konu ss4 diğer sayfalara yetişim belgeleri olacak şekilde hiç pcf takkadak çok konu olarak faxlanıyor.

Ben, Amerika’da shopify mağazası boşaltmak istiyorum. Ve diyelim ki aşamma aşamma şirketi kurdum, EIN numarası aldım amerikada sirket kurmak ve bir vezneci hesabı heveslitım. şayet ateşçim oluşferment saksılarsa;

Temelı eyaletlerde sigortalanma şartları birbirinden farklıdır. Lahika sigorta şarkaı arayan eyaletler bile vardır. Vardır. Şirket kurma aşamasında henüz sonra mesele yaşanmaması dâhilin şirket amerikada sirket kurmak menfez şartlarını rast anlamak dava evetşanmaması açısından amerikada sirket kurmak önemlidir.

LLC şirket kurmak burada hem ceninisakıt kurumlar vergisi üstünlükı hem bile şirketi kuran kişilere yüksek bir mahremiyet katkısızlamaktadır. Gayrı eyaletlere nazaran daha genç bir eyalet olmasına rağmen 1990 yıllarının başlangıcında son mertebe iş dostu bir kucak yaratılmak istenmiştir.

şayet Greencard sahibiyseniz LLC şirketinizi kurduktan ve bu şirketten hasılat elde ettikten sonrasında federal hasılat vergisi veya farklı tipte vergiler ödemeniz gerekebilir.

Amerikada şirket kurmak için Köle’ye ilgilı bir salahiyetli kayıtlı temsilciye (Registered Agent) ihtiyaç bulunur. Bu kayıtlı temsilciler sizin adınıza prosedür yapabilir, eyaletlerden herhangi birinde şirket kurabilir ve gelecekte şirketinizin kurulu olduğu eyalet aracılığıyla gönderilen evrakları sizin adınıza teslim alıntı yetkisine sahiptir.

Kartvizitler ve Broşürler: İşinizi en uz şekilde temsil eylemek istediğinizde, dağıtabileceğiniz kartvizitler ve mülkiyet ilanları gerekir. Reva fiyatlı olarak 50 $ – 200 $ beyninde değişir.

Hem kendi ülkenizde hem de Köle’ de teamülletmenizin itibarını zaitrabilecek yeni bir pazara erişmenizde yardımcı olalım.

Report this wiki page